top of page

FJELL-OG 
EXPÉRIENCES DU FJORD
À NORGESTOPPEN

CHASSE AU GROS GIBIER
PÊCHE À LA TRUITE EN MONTAGNE
ELKSAFARI
COURS DE CUISINE
FÊTE DE NOËL

Inn%20mot%20sota%20s%C3%A6ter_edited.jpg
Au Reinheimen Lodge, vous pouvez choisir des expériences aventureuses du haut de la montagne. Nous vous proposons des packages complets avec activité, repas, hébergement, guide et de préférence location de matériel.

Une aventure en montagne ou dans un fjord sur mesure ?
Contactez-nous et vous serez bientôt en route !
08c13e7100a9496ebca0329b90b5bf68.jpg

FRA FJELL TIL FJORD

Opplev indrefilten av Fjell- og Fjord-Norge på én og samme fjelltur med natur, mat og turfølge fra øverste hylle. Velkommen til tre eventyrlige dager gjennom Breheimen ned til Hjelle i Stryn.

Hjorten.jpg

EKSKLUSIV STORVILTJAKT 

Opplev høyfjell og fjord, høsten og storviltjakta på sitt aller beste. Våre lokale guider tar deg med på et eventyr du vil leve lenge på, med eksklusiv jakt i storslått natur med flott vilt.

IMG_5398 (1).jpg

TIL FJELLS ETTER ØRRETEN

Opplev fjellørretfiske på sitt aller beste i Skjåk Almenning! Lokale storfiskere tar deg med til "hemmelige" ørretvann opp mot 1500 meter over havet med stor sjans for både napp og rugger.

cycling_hardangervidda_telemark_eastern_

ELEKTRISKE
SYKKELTURER

Elektrisk eventyr! Vi tråkker til med guidet elsykkeltur gjennom hjertet av Fjell-Norge og helt ned i fagre Hjelle i Nordfjord. Lettråkket sykkeltur gjennom spektakulær natur og måltider. Er du gira? 

188427967_332084208274258_34485161917674

VILTSAFARI ELG, HJORT OG RÅDYR

Safari i Skjåk - etter elg på elsykkel? Javisst! Lydløst ruller vi inn i elgmekkaet Bråtå på to hjul - med nær garanti for å se flere titalls elger beite helt inn til felgen. Vi formidler elsykler - og tilbyr også elektrisk hjortesafari.

Reinheimen Lodge  collabore avec des guides qualifiés dans Nature Experiences,
Skjåk Adventure,   Explorez Skjåk  et Jotunheimen  .
Contactez-nous pour des aventures en montagne sur mesure !
bottom of page