top of page
Fjellspire_Stine_Reinheimen-7.jpg

Formiddag

LUNSJ​

​

Smørbrød med røkelaks, salat og eggerøre. G,E,F,M,N,SF........165kr
Smørbrød med elgkarbonade, salat og stekt løk. G,M,N,SF....165kr
Smørbrød med egg, bacon og stekte poteter. G,E,M,N,SF.......165kr
Spaghetti Carbonara. G,E,M...........................................................................210kr
Vegetarburger med pommes frites. G,E,M.........................................210kr
Stekte grønnsaker med pasta. G,M,N,SF...............................................175kr
Lunsjsalat med lokal spekeskinke. G,E,M..............................................175kr
Speketallerken med flatbrød. G,E,SF......................................................265kr
Reinsdyrlasagne. G,E,S,M................................................................................260kr
Walesca Kveite. S,K,F,M....................................................................................280kr
Viltsnadder med snacks og peppersaus.............................................340kr
Vegetarlasagne med salat. G,E,S,M..........................................................210kr

FROKOST​

​

Frokosttallerken med juice, kaffe og te ................................................210kr

Middag

MIDDAG

​

FORRETTER

​

Innbakt av laks med avokadokrem. G,M,N,SF...........................................................140kr

Elgkroketter. G,E,M,N,SF...........................................................................................................150kr
Kokkens egne vårruller. G,E,M,N,SF..................................................................................150kr
Elgpølse med løk. G,S.................................................................................................................150kr
Husets salat.......................................................................................................................................150kr

HOVEDRETT​

​

Indrefilet av vilt peppersaus. G,S,SI..................................................................................450kr
Ytrefilet av vilt bearnaisesaus. G,S,SI...............................................................................420kr

Kokkens spesialitet kjekjøtt. M............................................................................................390kr
Stekt fjellørret med mandelpoteter. F,M.....................................................................340kr
Tapas med lokal vri (min 2 pers). G,SK,E,M,SU..........................................................380kr
Walesca av Kveite. SK,F,M.......................................................................................................280kr

Kylling fylt med spinat på en seng av tagliatelle i trøffelsaus. G,E .............290kr
Reinsdyr lasagne. G,E,S,M.......................................................................................................270kr
Vegetarburger. G,M,N,SF..........................................................................................................210kr
Stekte grønnsaker med couscous. SI.............................................................................240kr
Hjemmelaget biffburger av Elg. SI...................................................................................280kr

​

​

BARNEMENY​

​

Pannekake m/syltetøy. G,E,M.................................................................................................110kr
Pølse m/pommes frites. G,SK,E,SE......................................................................................110kr
Kyllingnuggets m/pommes frites. G,SK,E,SE..............................................................120kr
Barneburger med pommes frites. G,E,M......................................................................120kr

​

DESSERT

​

JordbÓ•r flambe. M.......................................................................................................................130kr
Coconut passion. G,M.................................................................................................................130kr
Eplekake med vaniljeis. G,E,M..............................................................................................130kr
Brunostmousse. M.......................................................................................................................145kr

i

ALLERGENER

G = Gluten  E = Fisk  SK = Skalldyr  P = Peanøtter
M = Melk  S = Soya  SE = Sennep  SI = Selleri
N = Nøtter  SF = Sesamfrø  SU = Sulfit

cambio1_edited.png
lechuga_edited.png
HOJAS_edited.png
bottom of page