
Formiddag
LUNSJ
Smørbrød med røkelaks, salat og eggerøre ....................140,-
Smørbrød med elgkarbonade, salat og stekt løk ........145,-
Egg og bacon med stekte poteter og brød ……….....……145,-
Omelett med salat og brød ..............................……….................150,-
Elgburger med pommes frites ........…………...........................175,-
Spaghetti carbonara ....................................................................... 175,-
FROKOST
Frokosttallerken med juice, kaffe og te .............................200,-
MIDDAG
FORRETTER
Innbakt laks, ost og avokadomajones...................120,-
Elgkroketter ........................................................................... 130,-
Vårruller .....................................................................................120,-
Cæsarsalat .............................................................................. 155,-
Middag
HOVEDRETT
Speketallerken med flatbrød.....................................265,-
Hjemmelaget biffburger av elg ..................…………275,-
Reinsdyrlasagne ................................................................260,-
Ytrefilet m/peppersaus eller trøffelsaus ….........345,-
Stekt fjellørret med mandelpoteter ................... 270,-
Tapas m/lokal vri (min 2 personer) …………........... 360,-
Kokkens spesialitet kjekjøtt m/ potetmos …… 350,-
Walesca m/kveite ............................................................. 280,-
Fish & chips ........................................................................... 210,-
VEGETAR
Vegetarburger ....................................................................170,-
Lasagne ................................................................................. 160,-
Stekte grønnsaker med couscous ...................... 145,-
BARNEMENY
Pannekake med syltetøy ............................................. 80,-
Kylling nuggets & pommes frites .......................... 100,-
Pølse & pommes frites .................................................. 100,-
Hamburger & pommes frites ................................... 120,-
DESSERT
Fruktpanacota ................................................................... 110,-
Eplekake med vaniljeis og karamellsaus ….......110,-
Brunostmousse ................................................................. 125,-
Jordbærflambé .................................................................. 135,-