top of page
PÃ¥sketapas  Reinheimen Lodge (5).png

Lunsj 

FORRETTER

​

Fylt laks ...................................................................... 120,-
Seranokrokkets .................................................... 130,-
Kongereker innbakt i risnudler ................. 160,-
Cæsarsalat .............................................................. 125,-

​

HOVEDRETTER

​

Hjemmelaget biffburger av elg .............. 270,-
Reinsdyrlasagne ................................................ 230,-
Filet mignon med trøffelsaus ................... 360,-
Entrecote med peppersaus ....................... 290,-
Stekt fjellørret ....................................................... 260,-

Tapas m/lokal vri (min 2 personer) ........ 360,-

Kjøkkensjefens spesialitet:

Kjekjøtt m/ris og pommes frites ............... 350,-
Walesca m/kveite ............................................... 280,-

​

DESSERTER

 

Ostetallerken .......................................................... 130,-
Frukt Panna Cotta ............................................... 95,-
Eplekake med vaniljeis og karamell-     

saus ................................................................................ 75,- 
Brunostmousse .................................................... 110,-
Jordbærflambé .................................................... 115,-

SMØRBRØD  

​

Røkelaks med eggerøre ............................................... 95,-
Spekemat med eggerøre og brød ........................ 75,,-- 
Elgkarbonadesmørbrød og stekt løk ...................115,-
Egg og bacon med stekte poteter og brød .... 95,-


VARME RETTER

​

Cæsarsalat ............................................................................. 125,-
Kjøttsuppe .............................................................................. 120,-
Rømmegrøt ........................................................................... 145,-
Spekemat .................................................................................. 79,-
Kjøttkaker med poteter og kålstuing ................... 170,-
Omelett  med salad og brød....................................... 130,-
Fish & chips ............................................................................. 180,-
Spagetti carbonara ........................................................... 175,- 
Kyllingfilet med salat og pommes frites ............. 180,-

​

​

Hele dagen

BARNEMENY 

​

Pannekake med blåbær .................................................. 55,-
Kylling nuggets & pommes frites ............................... 95,-
Pølse & pommes frites ........................................................ 95,- 
Burger & pommes frites .................................................... 115,-

​

​

VEGATAR 

​

Burger ........................................................................................... 170,-
Lasagne ....................................................................................... 140,- 
Stekte grønnsaker ................................................................ 125,- 
Salat ................................................................................................ 110,-


Kaffe og kaker .......................................................................... 70,- 
Vaffel ............................................................................................... 60,- 
Eplekake med krem og karamellsaus..................... 60,-

bottom of page